Ringsteken Koningsdag

HomeRingsteken Koningsdag
Laden Evenementen

Beste leden van Glijen en Rijen,

 

We nodigen u uit om te komen ringsteken op koningsdag, zaterdag 27 april a.s.

Al jaren is het een traditie dat we gaan ringrijden in de Kerkstraat in Alblasserdam. Het ringsteken begint om 19:00 uur. We hopen op net zo’n grote opkomst als vorig jaar, wat een publiek was er toen aanwezig. Je kunt zien dat het in Alblasserdam zeer gewaardeerd wordt dat we daar jaarlijks ringsteken.

Soli Deo Gloria zal voor de vrolijke noot zorgen.

We spannen in bij de familie Smit aan de Blokweerschekade 5, 2954 LA in Alblasserdam. Dit is bij de molens van Kinderdijk. Als u vanaf de dijk naar beneden rijdt, dan gaat de molenkade over in Blokweerschekade. U rijdt dan tussen 2 hekken door en vanaf hier wordt het fietspad. U mag gewoon doorrijden en aan het einde gaat u met de bocht mee naar rechts en daar bevindt zich de stal waar we inspannen.

We vertrekken 18:30 richting de Kerkstraat. Na het ringsteken rijden we weer gezamenlijk terug naar de Blokweerschekade.

Na het uitspannen hebben we nog een hapje en een drankje.

 

Inspannen:                                      vanaf 17:00 uur

Vertrek naar Kerkstraat:              18:30

 

Opgeven kan bij Annelies Smit, 0630807848 of via glijenenrijen@outlook.com voor 24 april opgeven

 

Graag krijgen we ook informatie over de aanspanning. Soort paard, leeftijd, wat voor rijtuig. Dit voor de speaker die tijdens het ringsteken dan wat te vertellen heeft aan het publiek.

 

Graag tot ziens op 27 april

Ga naar de bovenkant