Arresleerit 10 feb (17 feb reservedatum)

HomeArresleerit 10 feb (17 feb reservedatum)
Laden Evenementen

Uitnodiging Arresleerit voor de leden van Glijen en Rijen op zaterdag 10 februari

 

Op zaterdag 10 februari hopen we weer te gaan arresleeën. Net als vorig jaar vertrekken we vanaf de stal bij familie Smit. We rijden een stukje door het dorp en zullen in de kerkstraat een stop houden. Daar krijgen we warme chocomel.

Na de stop slingeren we weer verder door Alblasserdam en zullen uiteindelijk op het Scheldeplein een stop houden. Daar staat de warme punch voor ons klaar. Voor de liefhebbers: er staat een visboer op het plein waar een ieder op eigen kosten iets te eten kan halen.

 

Als we daar vandaan  weer richting de stal rijden kun u onderweg nog genieten van de molens waar Kinderdijk bekend om staat. Zoals u op onderstaande foto kunt zien ligt de stal echt op de grens van Alblasserdam/Kinderdijk.

De rit zal niet heel groot zijn, maar wel heel gezellig uiteraard. Na afloop krijgt iedereen een lekkere warme kop erwtensoep.

 

Inspannen vanaf 11:30 uur op de Blokweerschekade nr 5 in Alblasserdam

Vertrek rit: 13:00 uur

 

Let op: U rijdt eerst via de molenkade de dijk af, dat wordt na 400m Blokweersche kade. Het is een fietspad. Mocht u een politie/BOA tegenkomen dan zegt u dat u bij stal Smit moet zijn. Dit geldt ook voor de terugweg als u ze dan tegenkomt.

 

Zorg in ieder geval voor een mooie en verzorgde aanspanning met bijbehorende kledij

(Als de rit vanwege slechte weersomstandigheden niet kan doorgaan, hebben we 17 februari als reserve datum staan)

 

Opgeven kan bij Annelies Smit tot en met woensdag  7 februari via de mail glijenenrijen@outlook.com of via 06-30807848

 

Ga naar de bovenkant