Antiekrit Heenvliet

HomeAntiekrit Heenvliet
Laden Evenementen

Uitnodiging rit rond Paardenmarkt Heenvliet 18 mei 2024

Op zaterdag 18 mei zijn we uitgenodigd door Stichting Paardenmarkt Heenvliet (SPH) om een presentatie te geven op de ring. We rijden een mooie rit van zo’n 25 km. De eerste stop is in Abbenbroek bij het Dorpshuis. U krijgt daar koffie/thee aangeboden met iets lekkers van Glijen en Rijen. Er is toilet aanwezig.

Daarna rijden we verder en komen we rond kwart voor 1 aan op de locatie bij de kermis. Daar krijgt iedereen die meerijdt of een andere taak heeft van de SPH een lunchpakket aangeboden. Er is toilet aanwezig.

Na de lunch stellen we in de goede volgorde op en vertrekken we 13:45 voor de presentatie. Graag bij aanmelden wat informatie over rijtuig/paard aanleveren zodat de speaker iets te vertellen heeft.

Na de presentatieronde rijden we naar onze laatste stop. Dat is op parkeerterrein Buishoek. Hier krijgt u een hapje en sapje van Glijen en Rijen. Hier is geen toilet, wel veel bomen.

Daarna vervolgen we onze weg weer naar de inspanplaats.

 

Koffie staat klaar vanaf 9 uur

Vertrek rit 10.30

Inspanadres:  Technische Handelsonderneming C. v/d Pols

Stationsweg 36

3214 VK Zuidland

 

Belangrijk!: Graag aantal personen wat op de wagen meerijdt i.v.m. lunchpakket en informatie over de aanspanning/paard aanleveren!

 

“Deze rit is voor de leden van Gl+R bij voorkeur met authentiek gerij. Als u dit niet heeft bent u ook van harte welkom, zorg er dan voor dat het geheel er netjes en schoon uitziet”

Bent u geen lid maar wilt u graag meerijden? Welkom, dan uitsluitend authentiek!

 

Opgeven graag vóór woensdag 15 mei bij Annelies 06-30807848 of glijenenrijen@outlook.com

Ga naar de bovenkant